חזרתי לארץ בתקופת הקורונה אחרי 20 שנה
במטבחי העלית של פריז וגיליתי משהו מפתיע.
הקורונה עשתה טוב לבישול הביתי בארץ ויצרה ביקוש
עצום מצד אחד
אבל יצרה מחסור ענק בנשים שמוכרות אוכל יוקרתי מהבית
הישראלים לא מתרגשים מפתיתים ושניצל שכל אחד יכול
לעשות, אלא מחפשים אותם עם טוויסט או לפחות… שיהיה
הרבה יותר טעים ממה שהם יודעים להכין בבית!
"ללמוד ממישהו ברמה מאוד גבוהה של כוכבי מישלן, שיפר לי את היכולות
הקולינריות, מאוד שידרג אותי באירועים בבית"
"זה נותן לי תחושה מטורפת שהחזרתי את הסיבה שהגעתי לפה,
פיתוח אישי יותר מדוייק"
"למדתי שיטות בישול דלא חשבתי עליהן, הראייה שלי יותר רחבה"
מקצועיות, קבוצה קטנה, יותר
אינטימית
זה הוציא את המטרות שלי לפרויקט אחר ולאנשים אחרים
הדף נכתב בלשון נקבה אך מיועד לגברים ונשים כאחד | נוצר באהבה platformax
הדף נכתב בלשון נקבה אך מיועד לגברים ונשים כאחד
נוצר באהבה platformax