שף המישלן הבינלאומי אהרן פוליטי חושף,
הישר ממטבחי המישלן באירופה:

הסודות לארוחת שבת וחג

WOW

WOW

ברמה של שף מישלן

קורס הבישול הדיגיטלי שילמד אותך לקחת מנות פשוטות ויומיומיות ולהפוך אותן לסעודה בלתי נשכחת, ברמת מישלן, שהאורחים שלך לא יפסיקו לדבר עליה.

*כולל חוברת מתכונים מהודרת ומעוצבת

רוצה לגרום לאורחים שלך אושר?
לראות אותם מתמוגגים מהיצירה שלך במטבח?

אני מזמין אותך לעצום עיניים רגע ורק לדמיין איך… 

כבר עשית את הקניות,
כבר עמדת במטבח ושטפת, קילפת, קצצת, תיבלת,
הסירים כבר על האש, 

השולחן כבר ערוך
עם המפה הכלים הכי יפים שלך
והיין המשובח כבר פתוח ונושם

ואז נשמע צלצול בדלת,
והאורחים שלך מגיעים, ביחד או לחוד, נותנים לך את בקבוק היין או קופסת העוגיות שהביאו,
מריחים את הריחות
ומתחילים להשתגע:

"מתי כבר אוכלים?"

ואז, כמתיישבים, סוף סוף ויוצאת המנה הראשונה, 
הם לא מאמינים כמה שהיא יפה

לא מפסיקים להגיד:

"וואו" ו"איך עשית את זה?״

ושנייה לפני שהם מתנפלים,
הם שולפים טלפונים ו"חייבים לצלם לאינסטגרם",
אבל זה כלום לעומת התגובות שלהם כשהם טועמים כל מנה

וה"וואו" מתחלף ב

"אימאל'ה איזה טעים!" ו"אני בשוק!"

זו תחושה של אושר עילאי לראות את כולם נהנים עד כדי כך ולדעת שהכול הכול בזכות הבישול שלך!

רק נשארה בעיה "קטנה" –

מה מבשלים לארוחה כזו שיהיה באמת יוצא דופן ויעשה לאנשים "וואו"?

איך בוחרים מנה שבודאות תצליח?
איך יודעים שהמתכון והוראות ההכנה יהיו מספיק ברורים ופשוטים גם בזמן אמת?

אז החלטתי לפתור לך את כל השאלות,
ולצלם לך קורס מלא שמדגים לך הכל,
את כל הארוחה, צעד אחר צעד, את הטכניקות, החשיבה, וכמובן, המתכונים.

הידע שיש בקורס הוא ברמה הגבוהה ביותר בארץ ובעולם,
ועד עכשיו היה שמור רק לתלמידים בבית המישלן ששילמו אלפי שקלים רבים.

לאור המצב הקשה בארץ, החלטתי לחשוף את הידע הזה לראשונה, בעלות נגישה, לכל מי ששואף לשדרג את רמת הבישול שלו.

מה מחכה לך בפנים?

שיעור 1

דג לשבת -
בטכניקות מישלן

דג ברוטב אדום כמו שמעולם לא טעמת!

הדג מבושל בשיטה מהמטבח הפורטוגולי ומוגש על רוטב קרמי בצילחות קאנל ובציפוי אונגלז, עם רוטב ירוק וטוויל אדרת דג.

שיעור 2

מוזאיקת גזר מזוגג
עם כמון

גרסה מחודשת, עדכנית ומישלנית לסלט הגזר השגרתי: מוזאיקת גזר עם פירה פילפלים בשלושה צבעים, מוגש עם צ'יפס פטרוזיליה וטוויל.

שיעור 3

קוסקוס בסגנון והגשה של מסעדת מישלן

קוסקוס עם כדורי ירקות צבעוניים ובשר נימוח מוגש במעטפת שתי וערב צבעונית.

מה עוד נגלה במהלך הקורס?

ואוו!
הלוואי והיה קורס כזה כשאני התחלתי את הקריירה…

וזה לא הכל!

כדי להפוך את החוויה שלך למושלמת הוספתי לך גם בונוסים:

חוברת מתכונים מעוצבת עם כמויות מדויקות והוראות הכנה מדוקדקות.

קבוצת ווטסאפ להתייעצות עם תלמידים אחרים ותמיכה.

רשימת חנויות מומלצות לרכישת חומרי גלם וכלים.

אז כמה יעלה לך להקפיץ את הבישול שלך למעלה ב-10 רמות - לרמת מישלן?

אני בעצמי הוצאתי מאות אלפי שקלים על הלימודים בקורדון בלו ועל כל ההשתלמויות הרבות שעברתי מאז, שלא לדבר על שנים של ניסיון במטבחי מישלן, שאי אפשר בכלל להעריך את השווי.

שווי התכנית + הבונוסים הוא:

1500 ש"ח

אבל חשוב לי שמחיר הקורס יהיה אפשרי עבורך

ולכן אני מציע לך לרכוש את הקורס עכשיו
במחיר השקה מיוחד של:

497 ש"ח

לזמן מוגבל:

אני יודע שהמצב עכשיו קשה, ואני יודע כמה אנחנו צריכים את האוכל, המפגשים והכיף הזה כרגע, יותר מתמיד.

חשוב לי שהמחיר יהיה באמת נגיש ולכן החלטתי להוריד את המחיר לזמן מוגבל ל-

3 תשלומים קלילים מאד

99 ש"ח בלבד

(סה"כ 297 בלבד!)

(*זהו מחיר השקה זמני בהנחת חרבות ברזל מיוחדת, המחיר עלול לעלות למחיר המלא בכל רגע וללא הודעה מוקדמת)

עדיין יש לך התלבטות?

הנה מה שתלמידים שלי מספרים:

"אף מכללה לא מציעה את אותה רמה, את אותן הטכניקות, את אותו הניסיון שאהרן מביא מצרפת. אף קורס לא מביא עכשיו דרגה של שני כוכבי מישלן.

מה שלמדתי אצל אהרן הפך להיות הנשק הסודי בכל אירוע.

עכשיו אני יכולה לקחת את אותה הטכניקה שלמדתי וליישם אותה במתכון אחר שלי בכלל, או לקחת את אותו הרעיון למנה אחרת שלי. ידע מטורף, מי שיבוא יזכה, ירוויח, ישתדרג ברמה שלו מאוד!"

אירנה אידזון,
בלוגרית אוכל,
בעלת הבלוג "המטבח הרוסי של אירנה"

"אני מבשלת כבר 20 שנה אבל היו חסרים לי הרבה ידע וטכניקות.

בחרתי ללמוד עם אהרן לא רק בגלל המקצועיות אלא כי יש לו תשוקה לבישול שאין לכל אחד.

מאהרן למדתי שאין גבולות למה שאפשר לעשות עם אוכל.

הוא הצית בי מחדש את התשוקה לבישול ונתן לי ביטחון לחקור וללמוד אפילו יותר, לקחת את היכולות שלי לשלב הבא.

הקורס שלו שינה את הדרך בה אני אוכלת, מבשלת, יוצרת – את החזון שלי לעצמי…"

לבנה,
בעלת עסק לבישול ביתי וסדנאות בישול

"התוכנית נתנה לי חשיבה מחוץ לקופסה, חשיפה לחשיבה שהיא שונה, שהיא אחרת, הרבה יותר יצירתית, פרזננטטיבית, הרבה יותר יופי, טכניקות שמתייחסות לפרטים הקטנים, ל"ציור" שבהגשה, למה שהעין רואה ולא רק למה שהפה אוכל.

"זה שאהרן שף מישלן זה ערך מוסף, זו חשיבה קצת אחרת, זה פרפקציוניזם, פרזנטציות אחרות, משהו שפחות מוכר פה בארץ. ומעבר לזה הקורס יחסית קצר, תחום בזמן סביר שהתאים לי מבחינת השילוב בחיי היום יום שלי…"

מירב מרי אוחיון,
עצמאית

למדנו דברים שלא מוצאים בשום מקום אחר.

לבנה,
בעלת עסק לבישול ביתי וסדנאות בישול

למי הקורס הזה מתאים?

אבל למה לכם בעצם ללמוד ממני?

נעים מאוד,
אני אהרן פוליטי.

במשך שנים עבדתי כשף במסעדות שני כוכבי מישלן בפריז. חזרתי לארץ אחרי 20 שנה במטבחי העילית של צרפת והיום אני חולק עם בשלנים חובבים ו'פודיז' את הידע והתשוקה שלי למקצוע  – את הטכניקות, הטעמים והגישה שלמדתי בשנים בהן עבדתי במסעדות הטובות בעולם.

אני מאמין שכל אחד יכול לקחת את הידע הזה, ליצור ולשפר את המטבח האישי שלו ומרגיש שזו שליחותי. 

תמיד אהבתי לבשל לחברים ולמשפחה, וכולם אמרו לי שכדאי לי ללמוד את זה. 

האמת, התלבטתי, אבל בגלל שאני איש שאוהב מצוינות, החלטתי שאם כבר ללמוד בישול, אז במקום הכי טוב בעולם, בקורדון בלו Le Cordon Bleu– בית הספר הקולינרי בפריז. 

מה שמלהיב אותי במיוחד בבישול גורמה זה היצירה

אני אוהב לקחת חומר גלם פשוט וטרי וליצור ממנו משהו חדש לחלוטין, עם טעם מפתיע ומראה כמו ממגזין.

בשלב מסוים, כשראיתי את התגובות של האנשים לאוכל שלי, הבנתי שאני גורם להם אושר, ושארוחה מעולה מחברת בין אנשים.
זו הנתינה האולטימטיבית מבחינתי.

אפילו קרה לי שאנשים בכו מרוב אושר אחרי שטעמו מנות שהכנתי, יש סיפוק יותר גדול מזה?

בגלל שאני תמיד שואף לרמות הכי גבוהות בכל מה שאני עושה,

ם כשסיימתי את הלימודים בדקתי איזו מסעדה בפריז קיבלה את הציון הכי גבוה והלכתי אליה.
זו הייתה המסעדה הכי טובה בצרפת ואחת הכי טובות בעולם, עם שלושה כוכבי מישלן.
נכנסתי למסעדה ואמרתי לשף ברוב חוצפתי שאני רוצה לעבוד אצלו.
הוא ביקש המלצה מהשף שעשיתי אצלו את הסטאז', וקיבל אותי לעבודה…

מאז, במשך 20 שנה, הייתי שף בעוד מסעדות מישלן, קייטרינגים ובתי מלון באירופה, בישלתי למשפחת המלוכה האנגלית ולנשיא צרפת, זכיתי בתחרויות, ייעצתי למסעדות וגם לימדתי שפים אחרים. 

אבל אחרי כל השנים האלה גיליתי…

שמה שאני הכי אוהב, מלבד לגרום לאנשים אושר דרך האוכל שלי, זה להעביר את הידע שלי הלאה, לאנשים כמוני, שאוהבים לבשל ושואפים להצטיין בכל דבר שהם עושים.

לראות את האושר שלהם כשהם מוציאים תחת הידיים שלהם מנות שלא מביישות אף מסעדת מישלן, לשמוע מהם איזה תגובות הם קיבלו מהאורחים שלהם – זה נותן לי סיפוק שאי אפשר לתאר! 

שאלות שאולי שאלת את עצמך:

הקורס הוא קורס דיגיטלי, שנפתח לך מייד עכשיו, אחרי התשלום, וזמין לך בכל שעה ומכל מקום בארץ ובעולם, למשך שנה. באפשרותך לצפות בו ממש עכשיו וגם תוך כדי בישול הארוחה – במטבח הביתי שלך או בכל מטבח אחר בו היית רוצה להכין את הארוחה, כאילו אני נמצא שם איתך ומנחה אותך באופן אישי שלב אחר שלב. אין הגבלה על מספר הפעמים שתוכל לצפות בקורס במשך השנה שהוא פתוח לך.

הקורס לא כולל ליווי אישי, אך עם הצטרפותך לקורס אזמין אותך להצטרף לקבוצת הואטסאפ הסגורה של משתתפי הקורס. משתדל לענות כמיטב יכולתי בקבוצה אך אין הבטחה למענה מידי.

כל הטכניקות בקורס הן פשוטות ואינן מצריכות כלים מיוחדים. גם בני נוער שאפתנים במטבח יכולים בהחלט ללמוד את הקורס, ליהנות ממנו ולפנק את בני המשפחה בבישולים שלהם.

אין צורך בניסיון מיוחד, כל הטכניקות בקורס פשוטות ביותר, אך הקורס מתאים במיוחד לחובבי בישול שרוצים לשדרג בצורה משמעותית את היכולות והמיומנויות שלהם במטבח.

אין צורך בכלים או מכשירים מיוחדים. כל הכלים והציוד הנחוצים לקורס הם כלים סטנדרטיים שיש כמעט בכל מטבח. מומלץ שתהיה לך סכין טובה וחדה וכף כדור לחיתוך כדורי אבטיח קטנים.

מחיר הקורס אכן עשוי לעלות בעתיד, לכן, אם הקורס קורץ לך, מומלץ לא לדחות  ולרכוש אותו כבר עכשיו.

המחיר המיוחד שלך היום הוא

(סה"כ 297 בלבד!)

מיד לאחר הזנת כתובת המייל שלך כאן למטה ייחשף בפניך עמוד התשלום המאובטח.

בואו נכיר:

עם השלמת התשלום, אשלח לך מייל עם פרטי ההתחברות לקורס תוך מספר דקות.

ותיפתח לך האפשרות להתחיל לצפות בשיעורים כבר היום.